Légy része a zöld átalakulásnak!

Lépj be a Nature4Cities közösségbe!

A Nature4Cities egy Horizon 2020 EU-támogatott Kutatási és Innovációs projekt, ami átfogó referenciaplatformot alkot a természetalapú megoldások számára (Nature Based Solutions, NBS), technikai megoldásokat, módszereket és eszközöket kínálva, amik képessé teszik a várostervezést döntéshozásra. Ez segít megszólítani a kortárs környezeti, társadalmi és gazdasági kihívásokat, amikkel az európai városoknak szembesülniük kell.

Visszahozzuk a természetet az innovációba, tervezésbe és megvalósításközpontú gondolkodásba. Ez az új technikai és kormányzati megközelítés városlakók, kutatók, döntéshozók és ipari vezetők által vezetett kollaboratív modelleket idéz elő, kiaknázva a közös alkotás folyamatát és megosztva a legjobb gyakorlatokat.

A projekt célja, hogy összehozza a tudományt, a politikát és a társadalmat a természetalapú megoldások közös keresése, rendszerezése, alkalmazása által. Ez egy óriási lehetőség, hogy együtt kreatív és innovatív megoldásokat találjunk a kihívásokra, az élhetőbb városokért.

Városlakók, piaci szakértők, civil szervezetek, döntéshozók, kutatók… ITT A LEHETŐSÉG BESZÁLLNI!

Az alábbi linken az űrlap kitöltésével friss információkhoz juthatsz a Nature4Cities projektről, értesülhetsz a legújabb várostervezési trendekről, a természetalapú megoldások gyakorlati alkalmazásának lehetőségeiről, és közreműködhetsz a projektben is:

https://www.nature4cities.eu/get-involved

LÉGY RÉSZE A NATURE4CITIES KÖZÖSSÉGNEK!

A Nature4Cities projektet az Európai Unió Horizon 2020 Kutatási és Innovációs Programja a 730468 számú támogatási szerződés keretében finanszírozza.