Gion Zsófi

kommunikációs koordinátor

Telefon: +36 20 224 0147

 „A Tudásközpont csupa olyan értéket képvisel, amikért örömmel dolgozom: fenntartható fejlesztés, participáció, kommunikáció. Utóbbi a szenvedélyem is.”

Zsófi 2015 októberében csatlakozott a Tudásközponthoz mint kommunikációs munkatárs. Főbb feladatai közé tartozik a társaság kommunikációs felületeinek kezelése, tartalommal való feltöltésének koordinálása, cikkek készítése és a sajtóanyagok előkészítése, megosztása. Közreműködik a Tudásközpont rendezvényeinek szervezésében is, valamint a hazai és nemzetközi projektek belső és külső kommunikációjáért felel.

Mind alap-, mind mesterképzéses diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán szerezte: közéleti, majd politikai kommunikáció szakirányon. Kommunikációs tanulmányait a mai napig folytatja, immár a Társadalmi Kommunikáció Doktori Iskolában, szintén a Budapesti Corvinus Egyetemen doktorjelölt. Kutatási tevékenysége a kommunikációelméleti megközelítéseken belül a kommunikáció participatív felfogására fókuszál, kiemelten foglalkoztatja a jelentéskutatás.