Pintér Lívia

pl_meretPintér Lívia
kommunikációs és partnerkapcsolati vezető
E-mail: l.pinter@mut.hu
Telefon: +36 1 215-5794

„Lelkesen dolgozom azért, hogy helyes, jól megválasztott kommunikációval sikeresek legyünk és partnereinket is sikerekhez segítsük. Munkánk eredményessége nem csak a városok versenyképességére, eredményes településtervezési gyakorlatukra és lakóinak életminőségére hat, hanem arra is, hogy az érintettek észrevegyék mindezt.”

Lívia sokéves, az üzleti életben szerzett tapasztalat birtokában 2014 februárjában csatlakozott kommunikációs és partnerkapcsolati vezetőként a Tudásközpont csapatához. Legfontosabb feladata a kommunikációs és partnerkapcsolati stratégia kidolgozása és továbbfejlesztése mellett a partnerkapcsolati szemlélet bevezetése és fenntartása, a partnerkapcsolati tevékenység, az egyre bővülő kommunikációs és partnerkapcsolati csapat szakmai irányítása. Feladata a Tudásközpont munkatársainak kommunikációs képzése is. Jelentős szerepet vállalt az EUROPAN pályázati rendszer 13. kiírásának kommunikációjában, a program széles körben való népszerűsítésében.

Első diplomáját 2005-ben a Budapesti Kommunikációs Főiskolán szerezte meg. Újságírói, értékesítési és menedzsment tapasztalatot követően 2014 februárjában vette át kiváló minősítésű mesterdiplomáját a BME Szociológia és Kommunikáció Tanszékének környezeti kommunikáció és kommunikációtervezés specializációin. Lívia két alkalommal is köztársasági ösztöndíjban részesült, valamint 2013-ban elnyerte a BME GTK Kar Kiváló Hallgatója Díját is, minden évben szakmai és közösségi ösztöndíjakat kapott. Alapító elnöke volt Magyarország első kommunikációs szakkollégiumának, a KommON BME Kommunikációs Szakkollégiumnak a 2012-2013-as tanévben. A Tudásközpont mellett tudományos tevékenységet is végez, városszociológiai, és környezeti kommunikációs témakörökben.