Bemutatkozás

Jövő – Változás – Innováció – Inkompetencia – Kaszinó – Fizetésképtelenség

Az elmúlt időszakban az urbanisztika gyakorlata kibővült, feladatai megváltoztak: mára az integrált, gazdaság orientált, befogadó, a szakterületek között hidat képező megoldásközpontú, rendszerszemléletű tervezési tudás képvisel értéket. Erre a jelenségre keresi a választ a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont, proaktív módon kapcsolódva a sokszereplős, partnerségre épülő városfejlesztés mindennapos feladataihoz.

A MUTK tevékenységét a jövő kihívásai alakítják: a folyamatosan változó jogi és gazdasági feltételrendszerben keresi meg a várostervezés legaktuálisabb feladatait, innovatív és kivitelezhető módszerekkel, előremutató és használható megoldásokkal, bevált gyakorlati példák nyomán kialakított javaslatokkal.

Olyan megoldásokra kell törekednünk, amelyek segítségével nem csak az uniós politikákat, és az ezekhez társuló forrásokat lehet településeink és lakosságuk javára fordítani, hanem a bevételt hozó önkormányzati projektek, a munkahelyteremtő magánberuházások kapcsán az önkormányzati bevételek növelésével a városfejlesztés fenntartható finanszírozása is létrejöhet. Erre készítjük fel a hazai térségi és települési önkormányzatokat, új stratégiákat, módszereket kínálva számukra versenyképességük javítása és megőrzése érdekében.

Legyen a partnerünk! 

Örömmel állunk rendelkezésére minden olyan településfejlesztési feladat megoldásában, amely egyedi megközelítést, eredményes és testre szabott módszereket igényel.

Munkatársaink

Szkordilisz Flóra
ügyvezető igazgató
Email: f.szkordilisz@mut.hu
Telefon: +36 20 971 6556

Joó Erzsébet
irodavezető
Email: e.joo@mut.hu
Telefon: +36 20 619 1370

Kósa Emőke
projektkoordinátor
Email: e.kosa@mut.hu
Telefon: +36 1 215 5794

Körmöndi Barnabás
projektmenedzser
Email: e.joo@mut.hu
Telefon: +36 20 224 0147

Bauer Ádám
projektmenedzser és kommunikációs munkatárs
Email: a.bauer@mut.hu
Telefon: +36 1 215 5794

Ongjerth Richárd

vezető tanácsadó
Email: r.ongjerth@mut.hu
Telefon: +36 30 311 3540
Kocsis János Balázs
városszociológus szakértő
Email: kocsisjb@gmail.com
Telefon: +36 70 258 6051
Szabó Alexandra

Felügyelő bizottság

Jóna László – elnök

Varga-Ötvös Béla

Partnereink