EU-pályázat előkészítés; szakmai támogatás

Közvetlen EU-s támogatások keretében, más tagországok szakértőivel együttműködve közösen kutatjuk és tárjuk fel azokat a módszereket és gyakorlatokat, amelyek megoldást nyújtanak az aktuális problémákra. Az eredményeket széles körű, sokféle eszközzel történő kommunikációval tesszük elérhetővé az érintettek részére.

Más szervezetek EU-s projektjeiben külső szakértőként is vállalunk speciális, a városkutatással, tervezéssel összefüggő feladatokat, legyen szó kutatásról, stratégiakészítésről, disszeminációról, vagy kommunikációs munkáról, partnerség építési feladatokról.

Projektjeink megvalósítása érdekében folyamatosan keressük a hazai és nemzetközi pályázati lehetőségeket, emellett hazai és nemzetközi partnereinkkel együttműködve több eredményes projektet nyújtottunk be és valósítottunk meg. Több éves tapasztalatunknak és folyamatos stabil pénzügyi helyzetünknek köszönhetően cégünk profiljába illő, külsős projektek fejlesztését is vállaljuk, és ehhez kapcsolódóan biztosítjuk a pályázati források felkutatását, a szükséges dokumentáció összeállítását és a projektmenedzsmentet.