Rólunk mondták

“Az Országos Meteorológiai Szolgálat 2014-ben együttműködött a MUTK-val egy EU által támogatott nemzetközi pályázatban, amely a városi hősziget jelenség kialakulását csökkentő, a várostervezésbe beépíthető akció tervek kidolgozását tűzte ki célul. A közös munkát segítette a MUTK szakértőinek nemzetközi szinten is kiemelkedő és elismert felkészültsége, feladat-orientált munkavégzése. A kidolgozott stratégiákat a MUTK kiterjedt kapcsolatrendszerére támaszkodva ismertettük a témában érdekelt önkormányzati és a közigazgatásban dolgozó döntéshozók körében.”

Baranka Györgyi, OMSZ főmunkatárs

…………….

“A területi és települési folyamatok alakítása összetettségéből adódóan sokféle szakma képviselőinek célorientált együttműködését teszi szükségessé. A MUT és annak háttérszervezete a MUTK amellett, hogy egy szakterület számára biztosít szakmai fórumot, nyitottsága lehetővé teszi, az urbanisztikai témák által megkövetelt más szakterületek és azok képviselőinek integrálását. Tevékenységében megvalósul a múlt, a jelen és a jövő egysége. Legyen így a jövőben is!”

Korompai Attila, Budapesti Corvinus Egyetem, Egyetemi tanár

…………….

“Zugló az Europan12 – Rákos-patak zuglói szakaszának fejlesztésére irányuló – nemzetközi tervpályázat lebonyolítása kapcsán került munkakapcsolatba a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont Nonprofit Kft-vel, mely során a Tudásközpont magas színvonalú szakmai felkészültségéről adott tanúbizonyságot.

Együttműködésünket a kezdetektől a megvalósulásig szervezett, gondosan előkészített munkafolyamatok jellemezték, eredményes munkájuknak köszönhetően pályázatunk Európa nagy léptékű városrendezési helyszínei közül az egyik legsikeresebbé vált.

Nemzetközi elismertségük, munkásságuk alapján a Tudásközponttal történő együttműködést szívből ajánlom mindazok számára, akik városfejlesztési projektek sikeres megvalósításához keresnek megbízható, széles látókörű partnert.”

Barta Ferenc, Zugló főépítész